Yhtälö: Hoilattu köörikertsi + surkea nimi bändillä = Täydellisestä kotimaista skedepunkkia

Skedepunk-kappaleen yhteenlasketut osat ovat osiensa summa.

10.06.2015

Jahas, vai tällainen yrittäjä. Lasketaanpa hieman yhteen, mitä kaikkea Jarspis-niminen yhtye pitää sisällään.

Oooooh oooooh ooooooh, lauletaan aika usein yhtyeen kappaleiden kertosäkeissä. No tämähän käy, ei sillä voi mennä vikaan.

Entäpäs sitten bändin nimi? Jarspis? Jarin pissa? Vai mitä häh? Onko tuo olevinaan jokin vitsi? Noh, jää ainakin mieleen.

Musiikkityyli? Mitä ihmettä, tässähän saa sanoista selvää! Asiaakin näyttää laulajalla olevan. Komppi hakkaa juuri oikein, ja skedepunkkia ovat takuulla kuunnelleet.

Eli summataanpa yltä löytyvä info:

Livenä kivikova punk-trio Jarspis on julkaissut uuden videon tulevalta, syyskuussa ilmestyvältä albumiltaan. Kuolemme, kuulemma rullaa eteenpäin skedepunkin perinteitä kunnioittaen ja on todella, todella kova. Ei muuta kuin dekki alle ja aurinkoon!

Tsekkaile video alta. Mikäli meno innostaa, niin tsekkaile samaan syssyyn yhtyeen kotisivut tästä. Facebook löytyy taas täältä.

Salapoliisityön tuloksena kävi myös ilmi, että yhtye soittaa keikkojakin tässä lähiaikoina. Perjantaina yhtye soittaa The Lane -kapakassa Vantaalla, ja 1. heinäkuuta on vuorossa keikka Hämeenlinnassa. Sinne siis, jos lähiympäristössä satut päivystämään!

Lisää luettavaa