Yksi maailman suosituimmista räppäreistä vihjailee lopettavansa uransa

"I'm dun"

03.09.2016

Lil Wayne on etenkin Yhdysvalloissa jättimäisen suosittu räppäri. Weezyn levyjä ja kappaleita on yhteensä myyty ainakin jopa 79 miljoonaa kappaletta ja myös vierailut tunnettujen pop-nimien kappaleilla ovat tuttua kauraa. Se tekee Lil Waynesta yhden maailman parhainten myyvistä artisteista.

Lil Wayne on viime aikoina kärsinyt pahoista terveydellisistä ongelmista, jotka ovat vieneet hänet ajottain aina sairaalahoitoon asti. Nyt faneille tulee lisää ikäviä uutisia, Wayne nimittäin vihjailee twitterissä lopettavansa uransa.

Wayne kertoo suorana suomennoksena olevansa ”puolustuskyvytön ja henkisesti lyöty.” Wayne myös toteaa ”olevansa valmis”, minkä voi ottaa vihjauksena ainakin oman levytysuran päättymiseen.

Sitä ei tiedetä, että voisiko kyseiset twiitit olla myös pelkkää promoa, mutta siltä tilanne ei nyt vaikuta.

Lil Wayne on julkaissut useita levyjä ja mixtapeja, viimeisimpänä vahva panos 2 Chainzin kanssa. Kyseinen levy on lakisyistä merkitty 2 Chainzin albumiksi, mutta sai alkunsa molempien räppäreiden yhteislevynä. Lil Waynen seuraava, kenties siis viimeinen soololevy olisi huhujen mukaan tarkoitus julkaista vielä tänä vuonna.

YouTube video

Päivitys 20.17: muokattu tietoja liittyen Lil Waynen tämän vuoden julkaisuihin.

Lisää luettavaa