Helsinkiin uusi kesäfestivaali, joka on saanut inspiraatiota keski-ikäisistä luusereista: ”Esiintyjänä ennemmin Eevil Stöö kuin Elastinen”

Fullsteamilla on jälleen rautoja tulessa.

26.02.2015

Helsinkiin on tulossa uusi kesäfestivaali. Teurastomolla järjestetään Fullsteamin toimesta Sideways-niminen tapahtuma, ja sen Facebook-sivut avattiin tänään. Festivaali järjestetään 12.-13.6.2015. Tapahtuman ohjelmatiedot julkistetaan virallisesti keskiviikkona 4. maaliskuuta. Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

Rumba otti yhteyttä Fullsteamin Johannes Kinnuseen, joka raotti hieman tulevan tapahtuman sisältöä ja ideaa.

Teurastamo ei ole keikkapaikkana kovinkaan tunnettu, vaan siellä on yleensä keskitytty kulinaristisiin nautintoihin. Keskittyykö Sideways enemmän musiikkiin vai esimerkiksi ruokaan?

”Tässä kohtaa emme vielä paljasta yksityiskohtia, mutta luvassa on monipuolinen kattaus musiikkia, taidetta, laadukasta ruokaa ja juomaa sekä paljon erilaista oheisohjelmaa.”

Helsinki on täynnä kesätapahtumia. Miten Sideways mahtuu sekaan?

”Helsingin tapahtumat keskittyvät loppukesään, jolloin järjestetään esimerkiksi Flow, Weekend, Juhlaviikot ja vaikka mitä muuta. Alkukesässä on mielestämme tilausta hyvälle tapahtumalle, jota uskomme tekevämme.”

Ohjelmajulkistuksia saadaan ensi keskiviikkona. Kumpi on todennäköisempi esiintyjä Sidewaysissä, Elastinen vai Eevil Stöö?

”Ehdottomasti Eevil Stöö.”

Sideways on myös viinien maistelusta kertova mainio elokuva, jossa kaksi keski-ikäistä miestä törttöilee rakkauden saralla. Festivaalin nimi tuskin on sattumaa?

”En tiedä yhtäkään henkilöä, jolle Sideways-elokuvasta ei tulisi positiivisia mielikuvia. Kyllä meiltäkin tulee saamaan laadukkaita viinejä. Ehkä jopa Merlotia.”

Lisää luettavaa