Ilmoitus: Miksi musafaneille tehdyssä puhelimessa on kaksi audioliitintä?

Musiikin ystävät mielessä tehtyjä älypuhelimia on tasan yksi, ja se on Marshall London. Sekä sisään että ulos virtaava musiikki pysyy hallinnassa sen monikäyttöisillä sovelluksilla ja Wolfsonin äänikortti pitää huolen, että sen stereokaiuttimille riittää työtä ja tehoa.

Marshall London on myös varustettu kahdella audioliittimellä, joiden hyödyntämisessä vain mielikuvitus on rajana. Tässä viisi esimerkkiä niiden käyttöön.

Marshall ja kitara
Marshallin logosta tulee tietenkin ensimmäisenä mieleen kitaravahvistimet. Marshall London on hyvä työkalu makuuhuonemuusikon demosessioita varten. Laita kuulokkeet päähän, oikealla adapterilla kitara kiinni toiseen audioliittimeen ja nauhoitus pyörimään.

’One Marshall and one microphone’
Yllä mainittu kitara on vain pintaraapaisu soitinarsenaaliin, jonka älypuhelimeen saa iskettyä kiinni. Vaikka Marshallin luomat mielikuvat eivät liippaa läheltä hip hopia, mikään ei estä sylkemästä verbaaliakrobatiaa audioliittimeen laitettu mikrofoni kädessä ja kuulokkeet päässä.

Kaverukset kaljalla
Kaksi audioliitintä mahdollistaa myös kaksien kuulokkeiden käyttämisen. Wolfsonin äänikortti takaa, että signaali ei ole puolitettu, vaan molemmat pääsevät nauttimaan musiikista halutessaan täydellä äänenpaineella. Mikä olisi parempaa ajanvietettä oluttuopin ääreen kuin ystävän kanssa rouheilla riffeillä ja iskevillä kertseillä nokittelu.

Sydänkävyt sohvalla
Romanttisen tähtitaivaan, tunnelmallisen valaistuksen ja lähikontaktin sähköistämän ilman lisäksi tärkeä elementti onnistuneeseen iltaan on huolellisesti valittu soittolista. Kun kummatkin pitävät kuulokkeita päässä, ääneen pääsee kaksi universaalia kieltä: musiikin ja ruumiin.

Trendien etulinjassa
Tässä ei ole päätä eikä häntää, mutta muodin tullessa puheeksi harvassa asiassa on. Kummastakin puolesta urosliittimellä varustetulla audiopiuhalla Marshall Londonin saa roikkumaan kaulaan. Nähdäänkö Marshall-kaulakorulla varustettuja individualisteja ensi kesän Flow’ssa tai H2Ö:ssä?

Lisätietoja Marshall London -puhelimesta.