Ilmoitus: Ruisrockista löytyy keidas, jossa virkistäydyt samalla parhaat keikat nähden

Paulig Coffee Barista näkee sekä Niittylavalle että Sateenkaareen. Nauti samalla kahvista ja musiikista.

[ILMOITUS] Paulig Coffee Bar löytyy tänäkin kesänä usealta festivaalilta, kuten Ruisrockista 6.–8. heinäkuuta. Kahvibaarin menulta löytyy festarivieraiden vanhoja suosikkeja suodatinkahvien ja espressopohjaisten juomien muodossa, mutta myös mielenkiintoisia yllätyksiä kuten cold brew -pohjaiset juomasekoitukset.

Aina aurinkoisessa ja tälläkin kertaa loppuunmyydyssä Ruisrockissa Paulig Coffee Bar on keidas festivaalin keskellä. Virkistävistä kahveista ja kahvijuomasekoituksista nauttiessa Paulig Coffee Barista näkee kahdelle lavalle: Niittylavalle ja Sateenkaareen.

Sen vuoksi varikkopysähdykset Paulig Coffee Bariin kannattaa ajoittaa yhteen kiinnostavien ja niin ikään virkistävien artistien kanssa.

Perjantaina Niittylavalla esiintyvä Sanni on jokaisella kolmella levyllään puhaltanut raikkaita tuulia suomalaiselle popkentälle. Ne ovat poikineet hittejä, kuten Prinsessoja ja astronautteja, 2080-luvulla ja Vahinko, ja tuoneet Sannille platinaa, tuplaplatinaa, lukuisia listaykkösiä ja kolme Emma-palkintoa. Sannin luottotuottaja Hank Solo on vaihtunut Jurekiin ja soundia on jälleen uudistettu. Pornoo, Jacuzzi ja Sit ku mä oon vapaa enteilevät erinomaista ja uuden musiikin täyteistä keikkaa.

Lauantaina Niittylavalla esiintyvä Haloo Helsinki! on jäämässä pitkälle tauolle, joten lavalla ei varmasti säästellä paukkuja. Vuoden yhtyeeksi Emma-gaalassa palkittu lista- ja livejyrä julkaisi Hulluuden Highwayn jälkeen Texas-ep:n, joka leikittelee Haloo Helsingille tyylillisesti uusilla ja uskaliailla vesillä onnistuneesti.

Sunnuntaina Niittylavalla nähdään N.E.R.D., jonka paluulevy No One Ever Really Dies on hyväntuulinen ja tanssittava hittikimara sekä kappalemateriaaliltaan että vierailikaartiltaan. Pharrell Williams sai yhtyeensä albumille lauluapua muun muassa Rihannalta, Kendrick Lamarilta, André 3000:lta, M.I.A:lta ja Ed Sheeranilta. Eikä unohdeta vanhoja N.E.R.D.-hittejä, kuten Rock Star, Provider ja She Wants to Move – bileet on taatut!

Sateenkaaren esiintyjäkattaus on urbaanin musiikin riemujuhlaa, kotimaisuuteen painottuen. Ohjelmassa on striimauslistoja Kevät-kappaleella dominoiva Adi L Hasla, järjettömän kovan live-esiintyjän maineessa oleva grime-duo Töölön Ketterä, tämän hetken tuoreimmasta soundista vastaavat D.R.E.A.M x Yeboyah x F, ja Jyväskylän eli samalla koko Suomen kovin räppäri Gettomasa.

Pauligin festarikesää vietetään Ruisrockin lisäksi vielä Flow-festivaalilla. Festarihumussa Paulig Coffee Bar tarjoaa keitaan hengähdystauolle ja uudelleenvirittäytymiselle.

Tule mukaan nauttimaan kesän onnellisimmista kahvihetkistä ja jaa kuva sinun kesäsi kohokohdasta! Miltä siis näyttää sun kesän onnellisin hetki? Lue lisää kilpailusta tästä klikkaamalla ja voita itsellesi ja kolmelle kaverillesi liput loppuunmyytyyn Ruisrockiin tai Flow’hun.