Artistit: Chris Cornell

Chris Cornellin ruumiinavausraportti on julkaistu – kehossa useaa eri lääkeainetta, perhe on vakuuttunut niiden vaikutuksesta itsemurhaan

Viime kuussa menehtyneen Chris Cornellin ruumiinavausraportti on julkaistu. Rolling Stonen tutkimasta Michiganin Wayne Countyn oikeuslääkärin raportista ilmenee, että laulajan kehosta löytyi kuolinhetkellä jopa seitsemää eri lääkettä. Moni näistä oli rauhoittavia tai piristäviä lääkkeitä.

FBI ja poliisi etsivät Chris Cornellia uhkaillutta stalkkeria, joka jätti saapumatta oikeudenkäyntiinsä

Chris Cornellin vainoamisesta syytetty nainen on paennut Yhdysvalloissa oikeudenkäyntinsä alla, raportoi NME. Naisen tapausta oli tarkoitus käsitellä oikeusistunnossa New Yorkissa tiistaina, mutta hänen kerrotaan poistaneen oikeuden määräämän nilkkajäljittimen ja jättäneen saapumatta oikeuskäsittelyyn.

Tänä iltana Chris Cornell laulaa sinulle hemmetinmoisen tuutulaulun

Higher Truth -sooloalbuminsa hiljattain julkaissut Chris Cornell vieraili SiriusXM-radioaseman Artist Confidential -ohjelmassa ja sai musiikkiblogit suunniltaan Nothing Compares 2 You -esityksellään. Ei ihan ilmeisin biisivalinta, vai? Grungesuuruus joka tapauksessa otti biisin omakseen harvinaisen vastaanpanemattomalla tulkinnalla. Mainota kamaa, kuuntele alta. Ja hyvää yötä!