Artistit: Tyler the Creator

Rääväsuuräpäyttelijä pääsi pelattavaksi hahmoksi Tony Hawk’s Pro Skater 5:een

Flow:ssakin pyörähtänyt rap-artisti Tyler, the Creator on päässyt mukaan Tony Hawk’s Pro Skater 5 -peliin. Mies on yksi skeittipelin uusista pelattavista hahmoista. Ilmeisesti kaverin mukanaolo ei ole edes pelkkä kosmeettinen juttu, vaan Tylerillä pääsee jyystämään ihan omaa tarinavetoista kampanjaa lävitse.

Kuka on tämä törkeä räävitön Tyler the Creator ja miten hän eroaa tavallisesta kylähullusta?

Flow’ssa esiintyy sunnuntaina yhdysvaltalainen rap-artisti Tyler the Creator. Moni tietää kohuräppärin lähinnä törkyisestä kielenkäytöstään ja kyseenalaisesta toiminnasta niin keikoilla kuin mediassa, eikä ihme. 24-vuotias losangelesilaisherra on milloin hajottamassa hotellihuoneita, milloin haukkumassa kollegojaan. Kuten monien rääväsuisten ja kapinoivien nuorten muusikoiden kohdalla, Tyleria on helppo joko vihata tai rakastaa.

Vanha vastaan uusi tuotanto – Tyler, The Creator purki sydäntään vastineessa fanin kritiikille

Kun artisti nousee underground-piireistä kohti suurmenestystä, tapahtuu monesti kahtiajako. Vanhaan, yleensä pienemmällä rahalla tehtyyn tuotantoon kiintyneet fanit kokevat pettymyksen, ja artistin menestyksen tuomat muutokset nähdään joko massojen kalasteluna tai artistin sekoamisena vallan huumaan. Yleensä pelkkä muutos, oli suunta mikä tahansa, luo näitä asetelmia.