Tyler, the Creator peruutti lopun Euroopan kiertueensa täysin puskista ilman selitystä: ”Ei enää Euroopan kiertuetta, sori, ensi kertaan”

Tyler the Creator
Youtube

Nero/rääväsuu Tyler, the Creator vaikuttaa äskettäin toimineen tyylilleen uskollisen holtittomasti. Räppäri on nyt Euroopan kiertueella, mutta julkaisi täysin yllättäen tänään ilta yhdeksän aikaan Twitterissä: ”Ei enää Euroopan kiertuetta, sori, ensi kertaan”.

Mitään selitystä lausunnolle tai kiertueen peruuntumiselle ei ole annettu. Mikäli kiertue todella jää näihin sanoihin, jäävät ainakin Hampuri, Köln, Amsterdam, Frankfurt, Lissabon, Pariisi ja Barcelona ilman Tyler-konserttia.

Jotkut kansainväliset mediat nostivat esiin Tylerin saaman porttikiellon Isoon-Britanniaan 3-5 vuodeksi. Theresa May perui Tylerin esiintymisen ja järjesti hänelle porttikiellon vedoten räppärin lyriikoihin, jotka kuulemma ”lietsovat väkivaltaa ja homojen vastustusta, ja kannustavat terroritekoihin.” Mikään ei kuitenkaan vielä viittaa kiertueen kaatuneen jonkinlaiseen sensuuriin tai vastaavaan kritisointiin.

Tylerin impulsiivisen röyhkeän persoonan tietäen artisti saattoi vain kyllästyä ja haluta kotiin.

Jäämme odottamaan astetta virallisempia lausuntoja. Alla Radicals, joka on varmasti Theresa Mayn lempikappaleita.