Abban jäsenet ampuivat alas villeimpiä Euroviisuihin liittyviä salaliittoteorioita: ”Emme aio esiintyä siellä ensi vuonna”

Katsotaan, pitääkö sana.

25.05.2023

Kuten suomalaiset varmasti tietävät, voitti Loreen tänä vuonna Euroviisut Käärijän nenän edestä.

Salaliittoteoreetikot pitivät äänestystulosta manipuloituna. Ensi vuonna tulee 50 vuotta Abban Waterloo-kappaleella saavuttamasta viisuvoitosta. Villeimpien nettiteorioiden mukaan Loreen haluttiin voittajaksi, koska sillä tavoin Abba voisi esiintyä ensi vuoden viisuissa juhlavuoden kunniaksi kotikentällään, ja mediahuomio olisi taattu.

Nyt Björn Ulvaeus sekä Benny Andersson ovat molemmat ampuneet alas huhuilut siitä, että Abba nähtiin ensi vuonna euroviisulavoilla. BBC:n Newsnight -ohjelmalle kaksikko kertoi, ettei heillä ole aikomustakaan esiintyä ensi vuonna Euroviisujen yhteydessä.

”En halua. Ja jos minä en halua, eivät muutkaan esiinny. Olemme aina sanoneet, että jos yksi meistä kieltäytyy, kukaan meistä ei esiinny”, Benny Andersson kertoi.

”Me voimme kyllä juhlia Abbaa, mutta emme halua olla lavalla”, Ulvaeus jatkoi.

Kaksikko myös toteaa, ettei heillä ole aikomusta esiintyä tai edes saapua paikalle pällisteltäväksi ensi vuoden finaalin yhteyteen.

Lisää luettavaa