Aurinkoa joulukuuhun: Alman Ruisrock-keikka tänään telkkarissa

Yle tv2 näyttää festarikeikan.

19.12.2017

Alma esiintyi viime kesänä Ruisrockissa. Rumban Susanne Salmi kirjoitti, että ”keikka jätti varjoonsa monta muuta hienoa hetkeä aina Ultra Bran yhteislaulukarkeloista Lihamyrskyn estottomiin bileisiin”.

Jos olit keikalla, tahdot varmasti kokea sen uudelleen. Ja mikäli missasit sen, tänään on tarjolla revanssi. Yle tv2 näyttää Alman Ruisrock-keikan tänään 19. joulukuuta kello 22.

Ruisrockin keikalla nähtiin yllätysvieraana Alman hyvä ystävä Charli XCX. Kaksikon synergiasta on nautittu myös kesän jälkeen: Charli XCX ohjasi Alman tuoreimman videon ja suomalainen vieraili britin uusimmalla singlellä.

”Alma on jo 21-vuotiaana kiistattoman valovoimainen poptähti – kansainvälisellä mittapuulla uskottava hahmo, jollaista suomalainen musiikkivienti niin kipeästi tarvitsee”, Salmi kirjoitti keikan jälkeen, eikä ollut yksin mielipiteensä kanssa:

Alman levy-yhtiö PME palkittiin juuri valtakunnallisella musiikkivientipalkinnolla. Perusteina oli nimenomaan määrätietoinen ja omistautunut työ Alman kansainvälisen uran eteen.

Ja mikäli Alman televisioidun keikan jälkeen tekee mieli saada tätä valovoimaista säteilyä lisää, suosittelemme kääntämään katseemme tapaninpäivään. PME järjestää Tavastialla 26. joulukuuta Blockpartyn, jossa Alma on soittamassa bailumusiikkia siskonsa Annan kanssa tiskijukkien ominaisuudessa.

Mutta siis: Alma livenä Ruisrockissa tänään Yle tv2 -kanavalla kello 22.

Lisää luettavaa