Avicii Suomen virallisen albumilistan ykköseksi

Ruotsalaisen edm-suuruuden postuumisti julkaistu Tim meni listan kärkeen.

17.06.2019

Suomen virallisen albumilistan ykköseksi nousi keväällä 2018 kuolleen Aviciin Tim. Albumi oli ruotsalaisen edm-hittinikkarin työkumppaneiden mukaan ”75–80-prosenttisesti valmis”, ja perheen toiveiden mukaan he viimeistelivät sen julkaisukuntoon. Kaikki albumin tuotot ohjataan Aviciin vanhempien perustamalle Tim Bergling Foundationille. Säätiö keskittyy mielenterveysongelmien hoitoon sekä itsemurhien ehkäisyyn.

Gettomasan Diplomaatti putosi kahden paalupaikkaviikon jälkeen sijalle kaksi. Muuten kärki on muuttumaton: Rammstein pitää viime viikon tapaan kolmossijaa, Billie Eilish nelosena ja Pikku G viidentenä.

Aviciin lisäksi viikon uutuusalbumit ovat Youngheartedin Vapaa (11. sija), Tygan Legendary (17.), Elias Gouldin Lp (19.), Jonas Brothersin Happiness Begins (32.) ja Neil Young & Stray Gatorsin Tuscaloosa (40.).

Singlelistan kärkeen ei ole tullut muutoksia: JVG:n Frisbee jatkaa ykkösenä, Gettomasan Silmät kakkosena, JVG:n Ikuinen vappu kolmosena, Ed Sheeranin ja Justin Bieberin I Don’t Care nelosena ja Billie Eilishin Bad Guy viidentenä. Topkymppiin mahtuneet uutuudet ovat Teflon Brothersin Juhannussimaa (6. sija) ja Aviciin Heaven (8.).

Listat löytyvät täältä.

Lisää luettavaa