”Biisi toimii myös muistutuksena kaoottisista hetkistä” – vuoden kiinnostavimpiin debyyttiartisteihin lukeutuva Sonia kääntää katseen itseensä

Sonia ihastuttaa taas.

05.11.2022

Kahdella ensimmäisellä singlellään tämän vuoden mittaan ihastuttanut Sonia julkaisi eilen kappaleen, joka on nimeltään Mitä itselleni kuuluu. Biisissä käännytään ihastus-kuvioiden ja romanttisten ihmissuhteiden pohtimisen sijaan sisäänpäin ja kohdistetaan huomio häneen, joka ne kaikki ihastukset ja romanttiset kuviot on käynyt läpi – eli tietysti itseen.

Siinä missä keväällä ilmestynyt debyyttisingle Kirjeitäsi oli kaipausta täynnä oleva menneen rakkaussuhteen muistelubiisi ja heinäkuussa julkaistu Kun ihastuu nosti uudelleen ihastumisen herättämät pelot tapetille, Mitä itselleni kuuluu on voimakkaan toiveikas ja uusia alkuja kohti reippaasti kulkeva rohkaisubiisi. Kappaleessa löydetään hellyttävän lempeillä tavoilla takaisin itsen luokse, vaalitaan hyväksyntää elämänmuutoksia kohtaan ja osataan arvostaa omaa, itsenäistä elämää. Sonian harmonisesti virtaava ääni johdattelee läpi kertomuksen tavalla, joka on alusta asti ollut ihmeellisen tyynnyttävä.

”Mitä itselleni kuuluu on biisi, joka on auttanut mua jo monena heikkona hetkenä”, Sonia kertoo. ”Se edustaa eteenpäin menemistä ja kannustaa toisien mahdollisuuksien antamiseen, niin huomiselle kuin itselleen. Biisi toimii myös muistutuksena kaoottisista hetkistä, milloin hukkasin itseni, mutta päätin nousta ylös.”

21-vuotias Etenee-levymerkille kiinnitetty ja Jyväskylästä lähtöisin oleva artisti herätti keväällä laajaa huomiota ensisinglellään. Sen jälkeen Sonia on esiintynyt niin festareilla kuin loppuunmyydyllä klubikeikallakin. Alkuvuodesta hän vieraili Joosu J:n ja Aksimin muodostaman Shakkiin debyytti-ep:llä Ne pelkää jäädä yksin -kappaleessa.

Kuuntele Sonian uusin kappale alta.

Lisää luettavaa