Brittikoomikko hassutteli radio-lähetyksessä – Vitsistä tulikin yksi vuoden isoimmista hiteistä ja nyt myös aivan oikeat brittiräppärit hyppäsivät leikkiin mukaan

Internet mahdollistaa asioita. Big Shaq sai kivenkovan remmin messiin, eikä mies ole vieläkään kuuma.

Youtube

Olemme uutisoineet Big Shaq:n otteista kahteen otteeseen Rumbassa. Kyseessä on siis brittikoomikko Michael Dapaah, joka vieraili BBC Radio 1 Xtra:n Fire in the booth -ohjelmassa, jota juontaa paikallinen musavaikuttaja Charlie Sloth.

Tuolloin ohjelmassa vieraili Roadman Shaq -hahmo, jolla koomikko parodioi roadmaneja, eli brittiläisiä kovanaamoja, sekä räppäreitä. Sittemmin nimi vaihtui Big Shaq:ksi ja sen jälkeen suunta on ollut vain ylöspäin. Radio-lähetyksessä kuultu Man’s not hot -biisi on noussut jättimäiseksi hitiksi. Videota on ihmetelty Youtubessa yli 145 miljoonaa kertaa ja Spotifyssa kappaletta on hämmästelty yli 97 miljoonaa kertaa.

Nyt kappaleesta on julkaistu tähän mennessä katu-uskottavin versio, kun mukaan on hypännyt englantilaisia raskaansarjan räppäreitä, ei siis mitään koomikoita. Toki tällä biisillä ollaan liikenteessä pilke silmäkulmassa. Mc mixillä ovat mukana Lethal Bizzle, Chip, Krept & Konan ja JME.

Toivottavasti tästä saadaan video, koska luvassa on varmasti yhtä hinnatonta meininkiä, mitä alkuperäisessä versiossa. Sitä ennen voimme kuunnella kappaletta vaikkapa Spotifysta.