Bruce Springsteenin keikka venyi pitkäksi – Pomo kirjoitti 9-vuotiaalle fanille myöhästymislapun koulua varten

Bruce Springsteen on jälleen osoittanut olevansa maailman sympaattisimpia ihmisiä. Aiemmin viikolla hän nimittäin kirjoitti myöhästymislapun koululaiselle, jolla oli aikaisin koulua konserttia seuraavana aamuna.

NME:n mukaan 9-vuotias Xabi Glovsky kävi kuuntelemassa Pomoa Los Angeles Sports Arenalla 15. maaliskuuta. Glovsky ennakkoi, että ilta voisi venyä pitkäksi, joten hän valmistautui keikalle kyltillä, jossa luki: ”Bruce, tulen myöhästymään koulusta. Voitko allekirjoittaa lappuni?”

Konsertti kestikin sitten kolme ja puoli tuntia. Tarina ei kerro miten, mutta keikan jälkeen Glovsky pääsi isänsä kanssa tapaamaan Springsteeniä, ja rock-legenda kirjoitti koululaiselle omakätisesti myöhästymislapun, josta näet kuvan alta. Lapussa lukee sanatarkasti: ”Xabi has been out very late rocking + rolling. Please excuse him if he is tardy!”

Xabin isä Scott Glovsky jakoi kuvan pojastaan ja Springsteenistä Twitterissä. Samalla hän ylisti Pomon olevan juuri niin aito ja hyväntahtoinen kuin ihmiset luulevat.

Lisää luettavaa