Cheekin suojatti Lukas Leon nousi listaykköseksi: Mikael Gabriel ostaa 100 000 eurolla vaatteita vuodessa – jatkuuko Cheekin ja Gabrielin vihanpito?

Näin pääsi käymään.

03.07.2018

Cheekin suojattina tunnetun, 20-vuotiaan Lukas Leonin debyyttialbumi SIMBA nousi viime viikolla Suomen virallisen albumilistan sijalle yksi. Albumi julkaistiin 14.6.

Kaikki albumin yhdeksän kappaletta menivät suoraan Spotifyn Top 60 -listalle ja seitsemän niistä TOP 40 -listalle. Lukas Leonin kappale XTC Feat. Etta ja Cheek on tällä hetkellä Spotifyn soitetuin kappale Suomessa.

Levyn julkaisun aikoihin Mikael Gabriel totesi IS:n haastattelussa olevansa kovempi räppäri kuin Cheek. Eläkelaitumet siintävät jo Cheekin silmissä, joten hänellä ei ollut tarvetta todistella toisin, mutta näpäytti kuitenkin MG:tä laukomalla Snapchatissä, että Lukas Leonia kovempaa räppäriä ei tällä hetkellä Suomesta löydy.

Sas nähdä, aikooko Mikael Gabriel vastata jotenkin Lukas Leonin ykkössijaan: nyt nimittäin kävi niin, että Lukas Leon on listaykkösenä kaksi sijana korkeammalla kuin Miguli.

Mietitäänpä: Lukas Leon on ykkönen, Gabriel kolmonen. Siinä on sulateltavaa Mikael Gabrielille, joka kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa käyttävänsä 100 000 euroa vuodessa vaatteisiin. Onko enää varaa, kun nuoret menevät ohi? Kestääkö kantti? Tuleeko lyrikaalista blakablakaa?

Jäämme odottelemaan.

Lisää luettavaa