Daniel Radcliffe pistää haitarin solmuun Weird Al Yankovic -elokuvan trailerissa

Leffa ilmestyy syksyllä.

Huumori- ja parodiamusiikistaan tunnetusta Weird Al Yankovicista tekeillä oleva elämäkertaelokuva valmistuu hyvällä vauhdilla.

Leffan käsikirjoittaja on Yankovic itse, ohjaajana toimii lukuisten komedioiden parissa kunnostautunut Eric Appel, ja pääroolissa nähdään etenkin Harry Potterin näyttelijänä tuttu Daniel Radcliffe. Sivuroolissa Madonnaa esittää Evan Rachel Wood.

Elokuvasta on julkaistu nyt ensimmäinen traileri. Pätkässä soi Yankovicin hitti, Madonnan Like a Virgin -kappaleesta väännetty Like A Surgeon, ja Radcliffe on sonnustautunut roolinsa velvoittamana erilaisiin havaijipaitoihin. Katso video jutun lopusta.

”On aivan mahtavaa, että Daniel Radcliffe esittää minua tässä filmissä. Ei ole epäilystäkään, etteikö tämä olisi se rooli, josta hänet tullaan muistamaan”, Yankovic veisteli tiedotteessa alkuvuodesta.

Weird: The “Weird Al” Yankovic Story -elokuva tulee ensi-iltaan The Roku Channel -suoratoistopalvelussa tämän vuoden syksyllä. Leffaa lienee siis turha odottaa elokuvateattereihin.

YouTube video

Lisää luettavaa