Darude ei lepää laakereillaan – uusi albumi ja kiertue tulossa vielä tänä vuonna

Darude se jaksaa – ja hyvä niin!

03.10.2023

Darude julkaisee uransa viidennen studioalbumin perjantaina 3. päivä marraskuuta. Together -nimistä albumia juhlitaan yhdeksässä suomalaiskaupungissa vierailevalla kiertueella.

Edellisen albuminsa Darude julkaisi vuonna 2015. Myös edellisestä Suomen-kiertueesta on aikaa liki kymmenen vuotta. Darude on silti ajankohtainen, ja hän kerää yhä kuukausittain Spotifyssa liki neljä miljoonaa kuuntelijaa. Uuden levyn kahdellatoista biisillä kuullaan useita vierailijoita. Mukana ovat mm. brittiläinen laulaja/laulutekijä Gid Sedgwick ja alkuvuonna julkaistulta Outlaws-singleltä löytyvät Oskr ja House Body.

Levyä juhlistetaan Suomen-kiertueella, joka käynnistyy Tampereelta levynjulkaisupäivänä perjantaina 3. marraskuuta. Tampereen lisäksi kiertue vierailee Turussa, Joensuussa, Raumalla, Vaasassa, Oulussa, Seinäjoella ja Jyväskylässä.

Darude kertoo tulevasta levystä seuraavaa:

”Jos olet nähnyt minut keikalla, joko tosielämässä tai videoissa, olet varmasti nähnyt minun korvasta korvaan ulottuvan virnistyksen. Olen uskomattoman kiitollinen siitä, että saan soittaa rakastamaani tanssimusiikkia SINULLE – koko laajalle ystäväverkostolleni. Minusta on aina tuntunut, että jaan kaiken yleisöni kansa ja että tanssilattia iloinen paikka, jossa voimme yhdessä juhlia elämää ja musiikkia. Kiitos, että olette olleet YHDESSÄ kanssani kaikki nämä vuodet.”

Kiertuepaikat videon alla.

TOGETHER: SUOMEN-KIERTUE
Pe 3.11. Tampere, Ilona
La 4.11. Turku, Pryzm
Pe 10.11. Joensuu, Ilona
La 11.11. Rauma, Domino
Pe 24.11. Vaasa, Teatro
La 25.11. Oulu, Ilona
Pe 1.12. Seinäjoki, Ilona
Pe 8.12. Jyväskylä, London

Lisää luettavaa