Dilemma ja Sofa elävät kovaa

Uutta Dilemmaa.

21.06.2021

Dilemma on julkaissut uuden Kova-ep:n ja sen nimikkobiisille musiikkivideon. Biisillä vierailee räppiduo Sofa.

Kappale edustaa samaa rokahtavaa meininkiä, mihin Dilemman viime aikaisilla julkaisuilla on totuttu. Tuotannossa kuuluu suomirockin perinteet yhdistettynä moderniin räppiin.

Biisi on energinen ja Sofa tuo siihen vielä oman latauksensa.

”Musiikkivideolla halutaan murtaa rapin narratiiveja ja rikastaa suomalaisen hiphop-kulttuurin kuvastoa. Tavattiin SOFAn kanssa ekaa kertaa Dreamgirls -keikan bäkkärillä ja oon ihaillu niitten menoo siitä asti. Ihanaa että he ovat mukana tässä”, Dilemma kuvailee videota ja yhteistyötä. Sofa avaa asiaa omasta puolestaan:

”Dilemma tartutti meihin intonsa ja liekkinsä, kun hän päämärätietoisesti halusi meidät mukaan fiittiin (vaikka ei aluksi meinannut sopia aikatauluihin!) onneksi tehtiin tämä silti, koska lopputulos on vilpitöntä energiaa ja riemua. Biisi kertoo siitä, miten elämä ei kohtele ketään silkkihansikkain eli on kova, mutta silti me ollaan valittu olla kovettamatta itseemme. Oikee kovuus on itsestä huolen pitämistä, toisten tukemista ja läsnäoloa!”

Musiikkivideon ohjauksesta vastaa Heini Susanne. Heini Susanne on kansainvälisesti verkostoitunut video-ammattilainen, jonka CV:stä löytyy yhteistyötä muun muassa Spice Girlsin projektin parissa.

Lisää luettavaa