Downtown Calling – Helsinkiin uusi festivaali, jonka kattaus näyttäisi olevan silkkaa kultaa

Festaria tulossa ensi vuonna, jos vain Luoja suo ja Jeesus rämeikkö.

27.11.2020

Helsingin Kaapelitehtaalla vietetään ensi vuoden toukokuussa uutta kaupunkilaistapahtumaa Downtown Callingia.

14.–15. toukokuuta järjestettävä tapahtuma lupailee musiikkia ja ”pientoimijoiden tuotteita”, eli luultavasti börstaa ja ruokaa on tarjolla.

Kahden päivän aikana Kaapelitehtalla soittavat Lake Jons, The Holy, F, Henrik!, Gasellit, The Hearing, Karina, William, Jesse Markin, IBE, Ursus Factory, Mouhous, Elias Gould, Risto sekä Maustetytöt.

”Näimme, että tehdasrakennus, joka on ajan saatossa muutettu Suomen suurimmaksi kulttuurikeskukseksi, antaa oivan pohjan lähteä rakentamaan uutta urbaania kaupunkitapahtumaa. Tästä rakentuu uusi helposti saavutettava tapahtuma, jossa mennään musiikki edellä ja johon kaikki täysi-ikäiset ovat tervetulleita”, tapahtuman promoottori Jani Hänninen kertoo.

”Tapahtuma järjestetään pelisäännöillä, missä vieraiden turvallisuus on meille ehdoton. Seuraamme ja noudatamme kaikkia viranomaismääräyksiä turvallisen tapahtuman takaamiseksi.”

Päiväkohtainen ohjelma julkaistaan ja yhden päivän liput tulevat myyntiin 17. joulukuuta. Liput maksavat 43 euroa per päivä. Kahden päivän lippu maksaa 78 euroa.

Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä.

Lisää luettavaa