Ed Sheeran teki Spotify-historiaa – artistilla 100 miljoonaa seuraajaa ensimmäisenä maailmassa

Spotify muisti Sheerania asianmukaisella paidalla.

27.07.2022

Laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranista on tullut maailman ensimmäinen artisti, jolla on 100 miljoonaa seuraajaa Spotifyssa. Sheeran kertoi asiasta Twitterissä julkaisemallaan videolla.

Artistilla on videolla yllään ”kysy minulta 100 miljoonasta Spotify-seuraajastani” -printillä varustettu paita, jonka hän kertoo saaneensa striimauspalvelulta. Ilmeisesti ennen Sheeranin konserttia kuvatulla videolla laulaja lähtee kiertelemään ympäri keikkapaikkaa ja yrittää leikillään saada turvamiesten ja muun henkilökunnan huomion paidallaan.

Sheeran on Spotifyn soitetuin artisti, jonka musiikkia kuuntelee yli 81,2 miljoonalla kuuntelijaa kuukaudessa. Laulaja-lauluntekijä oli myös ensimmäinen 50 miljoonaa Spotify-seuraajaa kerännyt artisti maaliskuussa 2020.

Tällä hetkellä Sheeranin perässä seuraajien määrässä ovat Ariana Grande (81,64 miljoonaa seuraajaa), Billie Eilish (66,18 miljoonaa), Drake (65,4 miljoonaa) ja Justin Bieber (63,49 miljoonaa).

Ed Sheeran esiintyy Suomessa Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20. elokuuta. Keikkoja piti olla kaksi kaksi, mutta toinen niistä peruttiin hiljattain.

Katso Sheeranin video alta.

Lisää luettavaa