Eddie Vedder ja Chris Cornell jälleen yhdessä – Miltä kuulostaa grungen superbändi yli 20 vuotta ainokaisen jälkeen?

Temple of the Dog palasi hetkeksi lavoille.

Wikipedia
Wikipedia

Temple of the Dog oli varsinainen grungen superbändi. Bändi perustettiin tribuuttina vuonna 1990 kuolleelle Mother Love Bone -yhtyeen laulaja Andrew Woodille (kuvassa keskellä), joka menehtyi heroiinin yliannostukseen.

Yhden kauniin muistoalbumin tehneen yhtyeen riveissä soittivat Mother Love Bonessa musisoineet ja myöhemmin Pearl Jamissa soittaneet Stone Gossard sekä Jeff Ament. Mukana Temple of the Dogissa olivat niin ikään Pearl Jamissa soittanut Mike McCready sekä Pearl Jamista ja Soundgardenista tuttu Matt Cameron. Laulajan virkaa yhtyeessä hoitivat koko projektin aloittanut Chris Cornell sekä Eddie Vedder.

Viikonloppuna yhtye palasi hetkeksi lavoille, kun se esiintyi Neil Youngin järjestämässä hyväntekeväisyytapahtumassa Kaliforniassa. Alta löydät videon, jolla bändi esittää Hunger Strike -kappaleensa. Sen alta löydät sitten virallisen videon kappaleesta parin vuosikymmenen takaa. Miten ovat miesten äänet muuntuneet vuosien varrella?

Pannaan sen alle vielä viisun verran Mother Love Bonea kaikille niille, jotka eivät yhtyeen nerokkuuteen ole vielä tutustuneet. Loistavaa rockia, ei voi muuta sanoa.