Edellisellä levyllään Nasan avaruusääniä hyödyntänyt artisti omistaa uuden kappaleensa ”kauniille pojille joiden pitäisi opetella käyttäytymään”

Pins.kun Kaunis poika -kappale on ensimmäinen single artistin tulevalta levyltä.

30.10.2022

Debyyttilevynsä vuosi sitten julkaisseelta Pins.kulta ilmestyi tänä perjantaina ensimmäinen kappale hänen tulevalta albumiltaan. Biisi on nimeltään Kaunis poika.

”Pohdin kappaletta tehdessä minkä takia todella moni kipuilee oman maskuliinisuutensa kanssa ja koittaa kompensoida sitä epämääräisellä käytöksellä, missä voi olla mukana ongelmalliset käytösmallit”, Pins.ku sanoo. ”Miksi niin monet kauniit pojat ovat todella vihaisia ja mistä se johtuu. Tämä biisi on siis omistettu kaikille kauniille pojille joiden pitäisi opetella käyttäytymään.”

Johannes Brotheruksen ja Jonttu Luhtavaaran tuottama biisi käsittelee äsken mainittuja asioita suorapuheisesti ja arastelematta. Pins.kun raikkaasti kuultava ääni on omiaan hallitsemaan kappaleen vaarallisia juonteita, ja lopputulos on kutkuttava vilkaisu tulevaan albumiin.

Pins.kun debyyttilevy Auringonpimennys julkaistiin viime vuonna 29. päivä lokakuuta. Kirjoitimme avaruudesta ja fysiikasta inspiroituneesta levystä silloin näin: ”Teemallisesti kokonaisen universumin kokoisissa tunnetiloissa ja soundillisesti retro-futuristisissa tunnelmissa liikuskeleva Auringonpimennys on kiitorata läpi galaksien, jonka aikana ehditään upota perinpohjaisesti ihmismielen suurimpiin ja olennaisimpiin syvänteisiin, kuten rakkauteen, muutokseen, kaipuuseen ja kuolemaan.” Voit lukea koko tekstin täältä.

Kuuntele Kaunis poika alta.

Lisää luettavaa