Ellinoora listaykköseksi – Arppa debytoi niin ikään komeasti

Samma gamla vanligan remixversio jatkaa singlelistan kärjessä. Rata/raitti-albumille 120 listaviikkoa täyteen.

Paula Kesäläinen

Ellinooran Viimeinen romantikko debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Samoin teki artistin edellinen levy Vaaleanpunainen vallankumous vuonna 2019. Lue Ellinooran mietteitä tuoreesta haastattelustamme.

Haloo Helsingin Älä pelkää elämää väistyy kaksi viikkoa pitämältään ykkössijalta kakkoseksi. Haastattelimme myös Haloo Helsinkiä hiljattain.

Lil Nas X:n Montero on kolmantena, Behmin Draaman kaari viehättää neljäntenä ja Iron Maidenin Senjutsu viidentenä (lue levyarvio).

Kuudennella sijalla debytoi Arppa albumillaan Kinovalon alla (lue levyarvio). Viikon kolmas ja viikon viimeinen uutuus on Iztyn Crazy In Love (21. sija).

JVG:n Rata/raitti -albumille tuli täyteen 120. listaviikko.

Singlelistan kolmen kärki on sama kuin edellisviikolla: Cledosin, Iben, Averagekidluken ja A36:n Samma gamla vanligan remixversio ykkösenä, Ed Sheeranin Shivers kakkosena ja The Kid Laroin ja Justin Bieberin Stay kolmosena.

Knipillä on näppinsä pelissä sinkkulistan kahden uutuusbiisin kanssa: Ahtin ja Aksel Kankaanrannan Matkustaja (11.) uudellentulkitsee Egotripin samannimistä klassikkokappaletta ja suomirockin konkari laulaa komeat taustat Ellinooran Gröna Lund -singlellä (13.). Viikon kolmas ja viimeinen uutuus on Ettan Ämmä (19.).