Eminem esittelee Apple Musicin videohaastattelussa kasettikokoelmaansa ja muistelee hip hopin kulta-aikaa

Artisti käy haastattelussa myös läpi omia idolejaan.

31.12.2020

Suunnilleen kaksi viikkoa sitten Music to Be Murdered by – Side B -albumin julkaissut Eminem oli äskettäin Apple Musicin Zane Lowen haastateltavana.

Noin 18 minuuttia kestävässä videohaastattelussa keskustellaan esimerkiksi Eminemin nykyisestä kasettikokoelmasta ja kasettien ostamisesta lapsena sekä LL COOL J:n, Run D.M.C.:n, Rakimin ja 3rd Bassin vaikutuksesta hänen uraansa.

Eminem muistelee haastattelussa myös lämmöllä hip hopin kulta-aikaa.

”Hip hopin kulta-aika oli parasta aikaa minulle, koska se oli niin uutta, et ollut koskaan ennen kuullut siitä. Kuulin ja näin monien ihmisten sanovan, että siitä ei tulisi mitään. Tiedät, mitä tarkoitan sanoa, kuten että, se ei tulisi kestämään tai muuta sellaista, ja täällä ollaan mitä, 40 tai 50 vuotta myöhemmin. Se on hullua ja jos en ole väärässä, niin se on suurin [musiikki-]genre.”

Haastattelussa puhutaan myös parhaiden rap-artistien listaamisesta. Eminem kertoo, ettei itse juuri välitä listauksista, vaan sanoo räppäävänsä ollakseen paras rap-artisti ja mainitsee esimerkiksi Kendrick Lamarin, J. Colen ja Lil Waynen tekevän samoin.

Voit katsoa ja kuunnella videohaastattelun kokonaisuudessaan alta.

 

Lisää luettavaa