”En halua tehdä ikinä mitään kädenlämpöistä” – artistitulokas Goldielocks julkaisi debyyttisinglensä

Biisissä mennään dramaattiseen elokuvamaailmaan.

28.04.2023

Sonylle kiinnitetty artistitulokas Goldielocks on julkaissut tänään debyyttisinglensä Electrifying. Artisti saattaa kuulijat tässä ja myös tulevissa kappaleissaan dramaattiseen elokuvamaailmaan, jossa menneisyys ja tuleva kohtaavat. Tarinalliset lyriikat vievät vaihtoehtoiseen todellisuuteen, jossa jokainen voi tuntea olevansa tarinan päähenkilö.

”Electrifying on tarina siitä, miten huomaa yrittäneensä elää tiettyjen muiden luomien normien mukaan. Lopulta huomaakin, että se täydellisyyteen pyrkiminen onkin pilannu sun elämää, eikä se että olisit ottanut riskejä ja vaikka epäonnistunutkin”, Goldielocks kertoo.

”En halua tehdä ikinä mitään kädenlämpöistä. Haluan mun musiikilla haastaa ja olla taiteellisesti kunnianhimoinen menemällä myös mun omille epämukavuusalueille.”

Artisti näkee itsensä ennen kaikkea tarinankertojana.

”Mulle on tärkeää, että kaikki lähtien tuotannoista, teksteistä ja visuaalisesta maailmasta on linjassa tarinankerronnan kanssa. Jokaisella biisillä on vähän niinkuin oma draamankaari. Mua kiehtoo ääripäät, dramatiikka ja isot tunteet. Teksteissä sanon asioita suoraan ja raa’asti. Haluan käsitellä vaikeatkin aiheita niiden oikeilla nimillä. Toivon, että mun musiikin luoma maailma on sellainen paikka, josta voi saada voimaa ja rohkeutta elää omanlaistaan elämää.”

Musiikissaan menneiden vuosikymmenten orgaanisia bändielementtejä ja tämän päivän indievaikutteista poppia yhdistelevä artisti työstää parhaillaan debyytti-ep:tään, jolta saadaan lisää näytteitä jo kesän aikana. Artistin voi nähdä myös keikkalavoilla ensi syksynä.

 

Lisää luettavaa