Englanninkielisen rapin suomalaislupaus View julkaisi uutta musiikkia

Artisti käsittelee uudella kappaleellaan menneisyyden kipukohtia.

Sony Music

View julkaisi eilen perjantaina (15.11.) uuden singlen Bury Me, jolla feattaa Sedric Perry. Kappale on ensimmäinen virallinen single ensi keväänä julkaistavalta ep:ltä. Kappaleelle julkaistiin samalla myös musiikkivideo, jonka voit katsoa täältä.

View eli Juuso Ruohonen kuvailee uuden kappaleenkin takaa löytyvää todellisuutta tiedotteessa seuraavasti:

”Multa on kysytty usein, miksi mun musiikki on niin synkkää ja melankolista. Aiemmin olen väistellyt aihetta, mutta nyt pystyn ensimmäistä kertaa puhumaan kokemistani ongelmista häpeilemättä niiden oikeilla nimillä. Totuus on, että mun tekstit on kipeän rehellisiä kuvauksia siitä mitä mä olen käynyt läpi ja mitä tunnen.

Pienestä asti musiikki on ollut mulle pakokeino. Oon tuntenut itseni ulkopuoliseksi ja erilaiseksi, eikä haastava lapsuus pienessä kaupungissa helpottanut mun oloa. Musiikin kautta pystyn päästämään ulos kaiken mun sisällä olevan tuskan, vihan ja epävarmuuden.

Uudet kappaleet pyörivät juurikin menneiden vuosien ympärillä ja niistä on kuultavissa 27 vuoden kasvutarina avoimempana kuin koskaan. Tarkoitukseni kappaleissa ei ole saarnata tai tuomita kenenkään elintapoja / ajattelutapoja, vaan kappaleet ovat osa minua ja tarinaa siitä miten 27-vuotiaana rokkarikuoleman sijaan olenkin tasapainoisempi ja kokonaisempi kuin ennen.

Kappale Bury Me kertoo minusta ihmisenä, jota olin vielä muutama vuosi sitten ja jonka menneisyyteni oli minusta tehnyt. En päästänyt ketään lähelle, enkä pystynyt kokemaan muiden tunteita. Tekstissä toivon, että henkilö mieluummin hautaisi minut kuin kehittäisi tunnesidettä.”

View on julkaissut urallaan albumin Leave a Comment (2017). Hän on julkaissut tänä vuonna myös toisen singlen J. Gotti, josta voit lukea lisää täältä. Kyseinen kappale oli artistin ensimmäinen debyyttialbumin jälkeen julkaisema single.