Erään vuoden 2020 parhaista albumeista tehnyt Halsey ilmoitti uudesta levystään – tuottajina Trent Reznor ja Atticus Ross

Tämähän kuulostaa vallan mielenkiintoiselta.

Halseyn Manic-niminen albumi ilmestyi vuoden 2020 alussa. Sitä hehkutettiin kaikkialla maasta taivaisiin, ja esimerkiksi Rumban Markus Hilden antoi levylle 8,1 pistettä kymmenestä mahdollisesta täällä.

Hilden kertoi albumista muun muassa seuraavaa:

”Kuten moni nykypäivän popartisti, Halsey on niin sanottu genre bender, koska hän on kasvanut oikeastaan kaikenlaisen musiikin parissa. Hän on kotonaan niin elektronisen popin, rockin kuin kantrivivahteidenkin maailmassa. Hänen henkiset esikuvansa voidaan ehkä hakea 1990- ja 2000-luvun naispuolisista poprock-tähdistä, kuten Alanis Morissettesta (joka vierailee Manicillä), Avril Lavignesta sekä Taylor Swiftistä. Toisaalta hänen modernia americana-poppiaan voi identifioida myös Lana Del Reyn kautta, sillä Halsey on selvästi ikään kuin valtavirtainen vaihtoehto Del Reylle. Del Reyn tavoin Halsey ei ole koskaan pirteä, vaan hänen kaikissa kappaleissaan on vakava ja hieman teatraalinen pohjavire.”

Nyt on kerrottu, että Halseyn tulevan, neljännen albumin tuottavat soundtrackeistään tutut Trent Reznor sekä Atticus Ross (toki Reznor ”saattaa” olla joillekin tuttu myös Nine Inch Nailsistä).

If I Can’t Have Love, I Want Power -albumille ei vielä julkaisupäivää saatu, mutta sen kerrottiin ilmestyvän vielä tämän vuoden puolella. Kymmenen sekunnin klippi levystä kyllä julkaistiin, ja sen perusteilla soundeista voi helposti kuulla Trent Reznor -vaikutteet.

Levyllä vierailee Travis Barkerin, Yungblodin ja Machine Gun Kellyn kaltaisia nimiä.

Kuuntele pätkä alta.