Eräs Suomen salatuimpia kulttiartisteja julkaisee singlekokoelman – nyt on erikoiskamaa tiedossa

Sir Mr. Tafin singlet kokoelmaksi.

08.08.2023

Sir Mr.Taf julkaise singlekokoelman. Artisti itse ilmoittaa Facebookissa nimittäin seuraavaa:

”Hou! Ilmoitusasiaa !! Vihdoinkin, väki : ) Misterin odotettu, albumi ilmestyy pian! 😃✌ VANNOMATTA PARAS -singlekokoelma ulkona pe 18.8… cd / digit. 🎶 Tässä kannen foton ensijulkistus □ Ja, tulosillaan… ☆ Vannomatta Paras -ilta (?).”

Pieksämäkeläinen kulttiartisti on tehnyt musiikkia jo 1990-luvulta lähtien. Vuonna 1990 hän julkaisi Putki päällä -nimisen seiskatuumaisen singlen. Tätä seurasivat 1990-luvun sinkut Hyppiä ikä kaikki/Henkinen ruusu, Yön Kiitäjät/Miks’ eräillä ei ole tapoja sekä Nuotiolla. 2005 Sir Mr. Tafilta ilmestyi Hyppiä Ikä Kaikki (HIK) (Remix)/Tuhansille Ikkunoille -sinkku. Suoratoistopalveluista kuten Spotifysta voi kuunnella artistin kappaleen Viisauksia sekä Yökiitäjät-kappaleen remix-version. Muutakin materiaalia löytyy, mutta niitä saa kaivaa netistä kissojen ja koirien kanssa tai niitä ei vain yksinkertaisesti löydy oikein mistään.

Nyt nämä avantgardistiset mestariteokset saadaan siis kokoelmana. Tarkempaa tietoa kokoelman luonteesta tai kappalevalikoimasta ei ole, mutta kyllähän se on viimein aika saada nämä kappaleet kunnollisina digiversioina!

Sir Mr. Tafin maailmaan voit uppoutua alta.

Lisää luettavaa