Evelinan singlellä viimeksi hurmannut Ani laulaa nyt menettämisen pelosta ja rakastumisesta

Etenee-levymerkin lupaus jatkaa nousukiitoaan.

14.11.2021

Modernia poppia itsevarmalla otteella tekevän Anin uusi biisi on jälleen osoitus siitä, miksi tätä Ylex Läpimurto 2021 -voittajaa kannattaa pitää silmällä. Ani julkaisi debyyttisinglensä reilu vuosi sitten, jonka jälkeen hän on ehtinyt tehdä yhteistyötä muun muassa Evelinan, Williamin ja Melon kanssa. Tyttö sä oot tähti -kappale on Tomi Tammisen ja Anin luottotuottaja Aleksanteri Hulkon tuottama.

Energisen tunnelman ja tarttuvan melodian päälle rakennetussa Tyttö sä oot tähti -biisissä kuuluvat kaikki ne myrskyisät tunteet, joita ihastuminen intensiivisimmillään herättää. Sympaattisen autenttinen rakkauslaulu kertoo menettämisen pelon ja ylitsevuotavan innostuksen välisestä aaltoilusta. Yhtäältä onneaan ei voi uskoa todeksi, ja toisaalta taas siihen haluaa sukeltaa varauksetta ja täysillä.

“Tyttö sä oot tähti kertoo siitä tunteesta, kun olet yhdessä ihmisen kanssa, josta kaikki haluisivat palasen, ja joka tuntuu olevan ’way out of your league’. Monesti voi pelottaa sanoa, että pelkää menettää toisen, sillä se voi vaikuttaa mustasukkaiselta, mutta tässä se sanotaan suoraan, koska se on loppujen lopuksi oikeastaan vain suloista. Toivon tämän biisin olevan monille, sukupuolesta huolimatta, itsevarmuusboosteri”, Ani summaa kappaleen ideaa.

Etenee-levymerkin alla musiikkiaan tekevä Ani saattaa olla suhteellisen uusi tulokas, mutta hän on jo muun muassa ehtinyt rikkoa miljoonan striimin rajan viime vuonna julkaistulla Aikakoneen Odota-biisin uudelleenversioinnilla. Anin uuden kappaleen kuulet suoraan alta.

Lisää luettavaa