Evelina julkaisi uuden kappaleen uudelta levyltään – mukana nouseva tulokasartisti

Evelina julkaisi kappaleen tulevalta levyltään.

06.08.2021

Evelina julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan. Albumi on järjestyksessään Evelinan neljäs studiolevy.

Tidon tuottamalla Me ei kuuluta toisillemme -singlellä on mukana Evelinan tavoin poppia ja r&b:tä yhdistelevä tulokasartisti ja biisinkirjoittaja Ani, joka on jo ehtinyt käydä Rumbankin haastattelussa.

Kappaleesta julkaistiin myös Misael Sinen ohjaama musiikkivideo, jonka voi katsoa alta.

”Kun tää biisi tuli studiosessiossa ulos jostain mun tietoisuudesta, oli heti tosi selkeää, että haluan just Anin vierailemaan sille. Meillä on keskenään tosi hauskaa ja hyvä kemia, joka musta kuuluu biisillä. Tää seksikkään haikee kappale kertoo sellaisesta kielletystä rakkaudesta, mitä ei voi kuitenkaan vastustaa”, Evelina kertoo ja jatkaa:

”Sen kertojat tietää, että pitäisi päästää irti, mutta sydän sanoo toista. Sit vaan haluaa pitää toisesta kiinni kaikin mahdollisin keinoin, vaikka saisi vain lyhyitä, ohikiitäviä hetkiä. On aivan ihanaa pistää uutta musaa ulos pitkän tauon jälkeen – toivottavasti sitä pääsee esittämään livenä lähempänä julkaisuajankohtaa kuin viimeksi”, Evelina naurahtaa.

Evelina kiinnitettiin viime vuonna uuden Def Jam Recordings Finland -levymerkille sen ensimmäisenä artistina. Syksyllä hän julkaisi kolmannen albuminsa. Evelina esittää vuoden r&b:n Emma-ehdokkuuden tuoneen kokonaisuuden ensimmäistä kertaa alusta loppuun Helsingin Allas Sea Poolilla torstaina 9. syyskuuta.

Viime vuoden syyskuussa Evelina oli Rumban haastattelussa. Tuolloin hän kertoi muun muassa musiikkialan tuomista paineista, joka eskaloitui lopulta loppuunpalamiseen ja työuupumukseen. Tuon haastattelun voit lukea täältä.

Katso video alta.

 

Lisää luettavaa