Feel old yet? 35-vuotiaalta Pikku G:ltä uusi single huomenna

Pikku G julkaisee huomenna uuden singlen.

28.07.2022

Pikku G palaa huomenna 29. päivä heinäkuuta uudella singlellä Kaukana (feat. ANI). Uudella singlellä kuullaan tuttua Pikku G:n soundia, mutta mukana myös paljon uusia elementtejä, tiedote lupailee.

Pikku G kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Laulu syntyi, kun pandemian kurimuksessa päätimme kirjoittaa porukalla kappaleita Valo-hotellissa. Vuokrasimme pienen hotellihuoneen ja rakensimme siitä tuotantopajan. Kaukana-kappale syntyi tiivistunnelmaisien sessioiden tuloksena. Jokainen ihminen jättää jäljen matkallaan kohtaamiinsa ihmisiin. Nämä jäljet eivät katoa koskaan. Näiden muistojälkien kautta Ihminen onkin aina tavallaan lähellä, vaikka olisikin kaukana. Laulussa voi halutessaan kuulla menetyksen ja kaipauksen. Siitä voi nousta myös kaipuu johonkin, jota ei ehkä koskaan ole ollutkaan. Itselleni selittämätön kaipuu ja surumielisyys ovat ehdottomasti kauniita voimavaroja. Olen ehkä lähestymässä ikää, jolloin monista asioista on jo kauan. Se ehkä lisää omalta osaltaan kaipuun tunnetta. Tämä laulu herättää kaipausta kaukana oleviin ystäviin tai poismenneisiin läheisiin. Se on myös toivoa antava. Ehkä näemme vielä uudestaan.”

Pikku G:n nelinkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy ja kaikkien aikojen 35. myydyin kotimainen albumi. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys –albumi myi sekni platinaa.

Pikku G teki paluun albumimuodossa vuonna 2019 albumilla Kilometrit. Tuota ennen hän julkaisi singlet vuonna 2017 ja 2018. Vuonna 2018 julkaistulla Solmussa-kappaleella oli mukana Behm, joka nousi myöhemmin kotimaiseksi supertähdeksi.

Lisää luettavaa