Festarivedätys Fyre Festival tulee taas – järjestäjän mukaan ensimmäinen erä lippuja loppuunmyyty

Fyre II myi ensimmäiset lippunsa loppuun, väittää McFarland.

23.08.2023

Fyre Festivalin johtohahmo Billy McFarland tuomittiin kuuden vuoden vankeuteen lukemattomista petoksista. Korvauksia hän joutui maksamaan peräti 26 miljoonan dollarin edestä. Hän vapautui vankilasta viime vuonna istuttuaan kuuden vuoden tuomiosta neljä vuotta.

Mikäli Fyre Festivalin tapahtumat eivät ole tuttuja, niin kerroimme asiasta muun muassa täällä. Tänä vuonna McFarland intoili järjestävänsä Fyre Festival II:n, ja haluavansa Elon Muskin avukseen. Tästä kerroimme täällä.

Kerroimme eilen puolestaan täällä, miten liput tulivat myyntiin pari päivää sitten. Ensi vuonna ”jossain Karibialla” järjestettäville festareille sai liput alehintaan 500 dollarilla. Hinnoittelu on suunniteltu niin, että lippujen hinnat nousevat tasaista tahtia, ja mikäli lippuja on jäljellä vielä vähän ennen festareiden avauspäivää, maksavat tsetit kekkereihin 7999 dollaria. Nyt McFarland on kertonut TMZ-sivustolle, että kaikki myyntiin tulleet liput ovat menneet kaupaksi. McFarland myös kertoi, että festivaali järjestetään ”maailman parhaiden festivaalijärjestäjien kanssa”.

McFarlandin mukaan Fyre Festival II järjestetään joskus vuonna 2024. Tarkempaa tietoa festareista ei ole kerrottu.

Katso video alta.

 

Lisää luettavaa