Edes vankeustuomio ja 26 miljoonan vahingonkorvaukset eivät järjestäjää hidasta – Fyre Festival tulee taas

Fyre, tuo suuren maailman Epis.

22.08.2023

Fyre Festival -sekoilun johtohahmo Billy McFarland tuomittiin kuuden vuoden vankeuteen lukemattomista petoksista. Korvauksia hän joutui maksamaan peräti 26 miljoonan dollarin edestä. Hän vapautui vankilasta viime vuonna istuttuaan kuuden vuoden tuomiosta neljä vuotta.

Mikäli Fyre Festivalin tapahtumat eivät ole tuttuja, niin kerroimme asiasta muutamia vuosia sitten muun muassa täällä. Tänä vuonna McFarland intoili järjestävänsä Fyre Festival II:n, ja haluavansa Elon Muskin avukseen. Tästä kerroimme puolestaan täällä.

Liput tulivat myyntiin päivä sitten, mutta ilmeisesti liput eivät ole menneet kaupaksi McFarlandin haluamalla tavalla. Ensi vuonna ”jossain Karibialla” järjestettäville festareille saa nyt liput alehintaan 500 dollarilla. Hinnoittelu on suunniteltu niin, että lippujen hinnat nousevat tasaista tahtia, ja mikäli lippuja on jäljellä vielä vähän ennen festareiden avauspäivää, maksavat tsetit kekkereihin 7999 dollaria.

Siitä ei ole vielä tietoa, milloin festivaalit järjestetään (McFarlandin mukaan ”joskus vuonna 2024”), missä ne järjestetään, ketä siellä esiintyy tai oikeastaan yhtään mitään muutakaan.

Asiasta McFarland kertoi videolla aamutakissaan. Videon näet alta.

Lisää luettavaa