Flavor Flav otti kantaa Chuck D:n eilisiin puheisiin – ”En ole osa pilaasi”

Kupletin juoni tiivistyy.

AOP

Maaliskuussa Public Enemy kertoi antavansa kenkää bändin perustajajäsenelle ja hypemiehenä toimivalle Flavor Flaville. Syy potkuille oli yhtyeen nokkamiehen Chuck D:n mukaan Flavin pitkään jatkunut sovittujen tapaamisten väliin jättäminen.

Eilen Chuck D kertoi, että Flavin erottaminen yhtyeestä oli pelkkä aprillipila ja kikka saada ihmisten huomio. Samalla mies myös kertoi uudesta Enemy Radio nimisestä ryhmästä johon kuuluu hänen lisäksi myös DJ Lord sekä Jahi. Yhtye julkaisi eilen ensimmäisen albuminsa Loud Is Not Enough.

Nyt koko homma alkaa saada jo naurettavia piirteitä, kun Flavor Flav itse otti kantaa eilisen tapahtumiin Twitterissä.

”En ole osa pilaasi Chuck. Maailmassa on vakavampia asioita meneillään, kuin aprillipila ja levyn julkaisu. Maailma ansaitsee parempaa”, räppäri twiittaa.

Hän lisäsi viestiinsä linkin koronaviruksen uhreja auttavalle hyväntekeväisyys sivustolle ja kehotti Chuck D:tä toimimaan johtajan tavoin ja antamaan apua sitä tarvitseville.

On hyvin epäselvää millaiset kaksikon välit ovat tällä hetkellä. Flavia kuullaan uudella Enemy Radion levyllä. Lisäksi Chuck D kertoi eilisessä haastattelussa, että hän ja Flav työskentelee uuden Public Enemy Radio -levyn parissa. Mistään kovin vakavasta välirikosta tuskin on siis kyse, mutta todella kummalliselta tämä kaikki vaikuttaa.