Flow’ssa hurmanneen Sian fanit haluavat rahat takaisin liian tylsän keikan vuoksi

Sian keikasta ei Israelissa pidetty.

Israelilaiset Sia-fanit ovat haastaneet viime viikonloppuna Flow’ssa kehutun keikan heittäneen Sian esityksen järjestäneen tahon oikeuteen. Syyksi kerrotaan, että Sian keikka oli synkkä, etäinen ja tylsä.

Fanit vaativat itselleen lippurahoja takaisin. Kanteessa vaaditaan korvauksia kaikille lipusta maksaneille. Yhteensä korvauvaatimus nousee yli 1,8 miljoonaan euroon.

Jerusalem Postin mukaan juttu nostettiin oikeuteen maanantaina. Syytösten mukaan Sian 65 minuuttia kestänyt keikka Tel Avivissa oli kuiva kuin korppu, eikä tähti ottanut yleisöön minkäänlaista kontaktia. Hän ei myöskään missään vaiheessa maininnut olevansa Tel Avivissa tai edes Israelissa. Syytteen mukaan Sia vain seisoi lavalla, eikä hänen kasvojaan edes näkynyt keikan aikana.

Osataan sitä närkästyä Suomessakin. Kuten Rumba sivuillaan kertoi täällä, Iltasanomien toimittajan mielestä Flow’ssa oli liikaa ihmisiä. MTV:n Visa Högmander taas oli sitä mieltä, että teurastettujen eläinten kuvien heijastaminen valkokankaalle Morrisseyn keikan aikana esti häntä nauttimista rauhassa häppää eli kallista skumppaa.

Rumban toimittajat taas keskittyivät musiikkifestivaaleilla musiikkiin, kuten voit lukea Mervi Vuorelan tekstistä täältä ja Joonas Kuisman tekstistä täältä.