Gasellit-sovelluksesta paljastui erittäin mieluinen yllätys yhtyeen faneille!

Korvat hörölle!

02.02.2021

Kuten tänään uutisoimme, Gasellit julkistivat hyvinvointiapplikaation nimeltä Gasellit Zen.

Applikaatio on tarkoitettu henkiseen rauhoittumiseen. Joskin apin sisällä on erään toisen, niin sanotusti virallisemman ohjelman mainos, jota yhtye suosittelee omansa sijaan käyttämään todelliseen rauhoittumiseen.

Gasellien oman apin sisältö koostuu kolmesta eri äänileikeharjoituksesta, jossa yhtyeen jäsenet ovat äänessä. Näitä ovat Lämpimien muistojen kautta tyyneyteen Hätä-Miikan kanssa -mielikuvaharjoitus, Elimistön levollistaminen Thuben johdolla -hengitysharjoitus ja Kehon kokonaisvaltainen relaksaatio Päkän avustamana -rentoutumisharjoitus.

Mikäli et halua juonipaljastuksia, niin suosittelemme paneutumaan apin pariin ennen jutun lukemista loppuun.

Näin muutoin kerrottakoon, että Gasellien faneille ääniharjoituksista viimeisin varmasti herättää rentoutumisen tunnetta. Kehon kokonaisvaltainen relaksaatio Päkän avustamana -äänileikkeen nimittäin päättää Musajusa, jonka mielestä harjoitukset saavat nyt riittää.

Yhtyeen kappaleiden tuotannosta käytännössä vastaava Musajusa otaksuu ettei mielenrauhaa todennäköisesti apin kautta löytynyt, mutta sen etsimistä jatketaan vielä tulevaisuudessa. Gasellit nimittäin julkaisee uuden albumin 12. helmikuuta.

Sen enempää ei tietoja tästä levystä tässä yhteydessä herunut, ainoastaan julkaisupäivä. Se tiedetään, että se on jatkoa vuoden 2018 Jano-albumille. Todettakoon levyn sisällöstä sen verran, että viime huhtikuussa Gasellit julkaisi Kutsu-singlen ja kertoivat tuolloin Rumban haastattelussa biisin löytyvän tulevalta albumilta. Sen jälkeen Gasellit on julkaissut Kuvittele meidät siellä ja Disko -singlet.

Eli suuntaa Zen-apin pariin ja kuuntele sen jälkeen singlet alta. Gasellit Zen -applikaatio löytyy Google Playsta myöhemmin ja Applen App Storesta nyt.Päivitys: täsmennetty Google Play -julkaisun ajankohtaa.

Lisää luettavaa