Gettomasa singlelistan kärkeen – The Weeknd jatkaa albumilistan ykkösenä

Tiisu ja Ege Zulu debytoivat albumilistalla.

24.01.2022

Gettomasan Hyvä me -sinkku debytoi Suomen virallisen singlelistan ykkösenä. Viime viikolla ykkösenä ollut JVG:n Vamos tipahtaa neljänneksi, kun Olli Halonen säilyttää Pohjola-biisillään kakkossijan ja kolmantena debytoi Bessin UMK-leka Ram pam pam.

Albumilistan puolella The Weeknd jatkaa paalupaikalla Dawn FM -levyllään (lue arvio). Listan kärki on muutenkin staattinen: Haloo Helsingin Älä pelkää elämää kakkosena, Behmin Draaman kaari viehättää kolmantena, Adelen 30 nelosena, Ed Sheeranin = viidentenä ja Olivia Rodrigon Sour kuudentena.

The Weekndin ykkössijaa vahvistaa se, että Dawn FM:n deluxeversio löytyy listan sijalta 45. Nämä kuuntelut pitäisivät tietenkin laskea tuohon ykkössijalla olevaan levyyn, eikä ilmoittaa kahtena erillisenä listasijoituksena.

Korkein uutuuslevy löytyy sijalta 20 ja se on Tiisun 3.

Suomen virallisella albumilistalla debytoi myös Ege Zulun omakustannedebyytti Swengari (38. sija), joka on julkaistu jo miltei vuosi sitten. Nykyisin PME:lle levyttävä artisti on ollut Rumban tutkalla jo hyvän tovin, mutta on suorastaan riemastuttavaa, että Ege Zulua luukutetaan listalle asti.

Lisää luettavaa