”Hän pyysi minua suutelemaan vielä viimeisen kerran, vaikka tiesi, että ei pitäisi” – Ilonin uusi single on maailmanluokkaa

Uutta Ilonia!

20.03.2022

Kansainvälisille markkinoille yltämään potentiaalinen Ilon on julkaissut uuden singlen Voice memo. Single on artistin neljäs julkaisu, jatkaen vakuuttavaa linjaa. Kyseessä on tuotannoltaan ja musiikillisilta arvoiltaan maailmanluokkaa oleva kappale.

Laulaja avaa sanoituksia näin:

”Tilanne eskaloitui vain muutamassa päivässä, jopa vähän liiankin nopeasti. Yhtäkkiä seisoimmekin jo hänen rappukäytävässään juuri eronneina kyyneleet poskillamme. Hän pyysi minua suutelemaan häntä vielä viimeisen kerran, vaikka tiesi, että ei pitäisi. Päädyin kirjoittamaan tämän biisin siitä kivuliaasta etäisyydestä, joka seuraa viimeistä yhteistä keskustelua ennen kuin tiet erkanevat lopullisesti.”

Kirkkonummelaisella on kansainvälinen soundi, mikä ei ole jäänyt huomaamatta muun muassa huipputuottaja Finneas O’Connellilta. Rumban haastattelussa hän avasi kuviota tarkemmin:

”A&R:lläni oli yhteys O’Connelin tiimiin ja hän oli esitellyt mun juttuja ja kysellyt mahdollisuutta yhteistyöhön. Tuli peukku ylös ja sain biisin Finneas O’Connellilta ja nauhoitin sen. Hirveästi en voi siitä kertoa, mutta tosi kaunis biisi. Tosi mahtavaa, olen ollut viisi vuotta hänen suuri fani, kun se on kirjoittanut omia ja Billie Eilishin biisejä.”

Sen lisäksi, että Ilon tekee laadukkaita biisejä, niin hänellä on myös varsin mielenkiintoisia ajatuksia musiikintekemisestä, tuoden samalla omia lähtökohtiaan esiin. Artistiin tutustuaksesi kannattaa siis tsekata Rumban haastis täältä.

Kuuntele Ilonin uutuusbiisi alta.

YouTube video

Lisää luettavaa