Heikki Kuulan uudella albumilla podetaan yksinäisyyttä ja someahdistusta

Artistin yhdeksäs levy ilmestyi perjantaina.

30.09.2023

Pitkän rap-uran tehnyt Teflon Brothersistakin tuttu Heikki Kuula julkaisi perjantaina yhdeksännen sooloalbuminsa. 0 tykkää tästä -niminen levy esittelee soundimaailmaltaan artistin popimpaa puolta ja ottaa kantaa varsin ajankohtaisiin ja tärkeisiin aiheisiin.

”Jokaisella levyllä haluan tehdä jotain uutta. Aikasemmat levyni ovat olleet rosoista soundia, välillä ug-räppiä ja välillä post punkiakin. Nyt halusin tehdä albumillisen kirkasta soundia, missä laulu pääsisi enemmän esiin. Albumin teema on yksinäisyys, josta sen nimikin kertoo; someahdistus, muiden mielipiteet, kukaan ei tykkää. Levyllä kertojan kujanjuoksu kulkee yhdestä erosta toiseen”, Heikki Kuula kertoo.

Albumin vastaavana tuottajana toimi muun muassa Maija Vilkkumaan ja Kasmirin kanssa työskennellyt Juho Raja. Levyllä on kymmenen biisiä, joista neljällä kuullaan vierailevia artisteja. He ovat Nelli Milan, Malka, kantripop-duo Lili & Luna sekä Aksel Kankaanranta, joka on mukana Eppu Normaalin Joka päivä ja joka ikinen yö -klassikosta tehdyssä uudelleenversioinnissa.

Kuuntele levy alta.

Lisää luettavaa