Helsinkiläisfestivaali jouduttiin siirtämään nyt neljättä kertaa koronapandemian takia – päätyivät erikoiseen ratkaisuun

Jytäkesä siirtyy ensi vuodelle.

Tero Alanko

Helsingin Suvilahteen 4. päivä syyskuuta suunniteltu Jytäkesä Go-Go festivaali joudutaan siirtämään jo neljännen kerran Aluehallintaviraston asettamien koronarajoitusten takia.

Tapahtumaa oli alkujaan tarkoitus juhlia jo puolitoista vuotta sitten. Osa esiintyjistäkin on jo vaihtunut, joten Jytäkesän järjestäjät päättivät kerralla päivittää bileet uuteen uskoon.

Tapahtuma siirrettiin ensi vuoteen, mutta hyvänä uutisena tulee se, että festivaali on ensi vuonna kaksipäiväinen. Jytäkesä Go-Go 2022 järjestetään 26.-27. päivä elokuuta vuonna 2022. Luvassa on uusia bändejä, isommat bileet sekä entistä enemmän oheistoimintaa, josta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Kaikki tähän asti kiinnitetyt artistit ovat edelleen mukana ensi vuonna, ja uusina artisteina mukaan tulevat mm. Saimaa, Litku Klemetti ja Räjäyttäjät. Tapahtuman lopullinen artistikattaus ilmoitetaan syksyn aikana.

Nykyiset ennakkoliput käyvät sellaisenaan kahden päivän lippuna ensi vuoden tapahtumaan. Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 19.10.2021 mennessä.

Festivaalin Facebook-sivuille pääset tästä.