Hiphop-suuruus Odd Future pistää Weekend Festivalin sileäksi

02.04.2012

Norjalainen Donkeyboy tulee kans elektropop-intoilijoiden iloksi.

Kuva: Ryan Rigsby

17.–18.8. järjestettävä Weekend Festival vahvistaa asemiaan kesän kovimpien kinkereiden kategoriassa. Aiemmin festari pystyi brassailemaan nuorisonvillitsijä Skrillexillä (US), nyt tapahtuma on on napannut esiintyjälistaansa myös nykypäivän hiphop-kokoonpanoista kuuluimman, Tyler the Creatorin tähdittämän Odd Future Wolf Gang Kill Them Allin.

Saapa nähdä, millaista meininkiä Suomen-keikalla nähdään, arvaamaton OFWGKTA-ryhmä kun on joutunut parikin kertaa naamatusten virkavallan kanssa. Tyler the Creator pidätettiin viime joulukuussa vandalismista, ja maaliskuussa poliisi keskeytti rap-ryhmän keikan Bostonin House of Bluesissa. Myös vuosi sitten toukokuussa Primaverassa seikkaillut Anton Vanha-Majamaa raportoi festarireportaasissaan kaikennäköisestä hämmingistä porukan konsertissa.

Pop-väki ilahtunee puolestaan norjalaisen Donkeyboyn keikasta. Melkoinen suksee bändillä kotimaassaan, kun tiedotteen mukaan yhtyeen debyyttialbumi Caught in a Life on myynyt Norjassa rapeat 115 000 kappaletta.

Katso koko Weekend Festivalin kattaus täällä. Liput konserttiin kustantavat 60,50 € (1pv), 80,50 € (2pv) ja ovelta 65/90 €. Ennakkomyynti Tiketissä.

Lisää luettavaa