Hotellien väliaikaisuudesta ja ihmisten tappamisesta – Bambi L julkaisi ensimmäisen singlensä

Tutustu poptulokkaaseen.

22.11.2019

Bambi L julkaisi tänään esikoissinglensä Hotel Sounds. Poptulokas, oikealta nimeltään Maiju Lindell, suunnittelee muuttoa Berliiniin ja levyttää saksalaiselle Unit Media Musicille. Hänen mukaansa biisi kertoo pariskunnasta, jonka yhteisenä harrastuksena on satunnaisten ihmisten tappaminen eri hotelleissa.

”Olen aina pitänyt hotelleita kiinnostavina. Niissä voi päästä hetkeksi pakoon arkea ja vastuuta tai mitä haluaakaan paeta. Tunnen itseni vapaaksi, kun olen jossain muualla kuin normiarjessa – yksin juna-asemalla, matkalla jonnekin, toisessa maassa. Tietty parasta olisi, jos pystyisi tekemään arjestaan sellaista, että voisi tuntea itsensä vapaaksi siinä ilman tarvetta paeta. En ole itse ihan vielä oppinut tätä, mutta uskon sen olevan mahdollista”, Bambi L kertoo.

”Hotelleissa on myös tietty väliaikaisuus, joka on minulle tuttua. Aloilleen asettuminen ja päätösten tekeminen on ollut vaikeaa – etenkin nykymaailmassa, kun vaihtoehtoja on niin monia. Se on samaan aikaan ihanaa ja ahdistavaa. Osittain tästä syystä lähdin 18-vuotiaana Sibelius-lukiosta valmistuttuani Australiaan ja asuin siellä muutaman vuoden tehden biisejä ja baariduuneja. Olen myös sellainen tyyppi, että heitän itseni uusiin tilanteisiin tietämättä ennalta miten niistä selviydyn. Yleensä niistä selviää paremmin kuin odotti, ja joka kerta oppii uutta. Tärkeintä on, että menen eteenpäin ja teen asioita, joita haluan.”

Mitä tämä eteenpäin meno tarkoittaa nyt avatun musiikkiuran suhteen?

”Keväällä 2020 on suunnitelmissa toinen single ja kenties jopa ep. Tarkoitus on tehdä lisää biisejä ja keikkailla superihanan nelihenkisen bändini kanssa Suomessa. Olen myös muuttamassa Berliiniin pian. Myös muille biisien tekeminen kiinnostaa, esimerkiksi Aasian markkinoille, vaikka pääfokus onkin tällä hetkellä omassa artistiurassa.”

Kuuntele Bambi L:n Hotel Sounds alta.

Lisää luettavaa