Huomenna ilmestyy eräs vuoden 2022 parhaita suomalaisia kappaleita – katso video ennakkoon jo nyt

Mahtavaa musiikkia!

15.12.2022

Muovikukat-yhtye julkaisee singlen ja videon kappaleeseensa Kaaos ja vaatteet huomenna. Kappaleen video on tästä päivästä lähtien ennakkonäytössä Rumbassa.

Muovikukat on vuonna 2020 toimintansa aloittanut vaihtoehtorock-bändi, jonka musiikissa voi kuulla Kurt Vilen slackerismiä, War on Drugsin ihania melodioita ja halutessaan suomalaisille jo syntymästä asti äidinmaidossa olevia iskelmällisiä alakuulon sävyjä.

Tiedote kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Yöllisiin kaupunkitunnelmiin sijoittuva Kaaos ja vaatteet on häilyvä – jopa hieman post-apokalyptinen rakkauslaulu, jonka voi tulkita vuoropuheluksi kahden ihmisen tai ihmisen ja luonnon välillä. Berliinissä ja Helsingissä kuvattu video tarjoaa visuaalista taustanauhaa kappaleen tunnelmaan, sekä sisältää dokumentaarista kuvamateriaalia studiosessioista.”

Debyyttialbuminsa nauhoittamisen yhtye aloittaa alkuvuodesta 2023. Albumin biisimateriaali tulee olemaan tarttuvan kuplivaa indierockin ja Beach House -henkisen dreampopin sekoitusta. Ensimmäinen single levyltä kuullaan keväällä 2023.

Muovikukat voi nähdä seuraavan kerran livenä Tampereen Vastavirta Klubilla perjantaina 13.1.2023. Bändin Facebook-sivuille pääset tästä.

Mikäli meno maittaa, niin kannattaa ehdottomasti ottaa yhtye kuuntelulistoille myös vaikkapa Spotifyn kautta. Videon lisäksi biisejä pääset kuuntelemaan videolinkin alta. Loistavaa, loistavaa kamaa!

Katso video alta.

Lisää luettavaa