Ibe julkaisee jo toisen albuminsa tälle vuodelle

Perjantaina julkaistu single antaa esimakua joulukuussa ilmestyvästä levystä.

23.10.2022

Ibeltä ilmestyy joulukuun 2. päivä uusi albumi nimeltä Non2en2e. Tänä perjantaina hän ilmoitti Melon kanssa julkaisemallaan biisillä tekevänsä juuri kuten itse haluaa: X5 on oodi omille intohimoille ja omavaraisuudelle. Kappaleen on tuottanut 1Ilmari & Mayyzo, ja se ilmestyi Skorpionin kautta.

Kaksikko ei ole ensimmäistä kertaa yhteisellä asialla. Melon ja Iben klassikot kuten Tien pääl ja Kaikki ovat keränneet yhteensä 10 miljoonaa streamia ja lähes 2 miljoonaa katselua.

X5 ainakin osoittaa huolettomalla yleisfiiliksellään ja ”Mä en rokkaa sun kaa niinku Ashanti (hyi)” -rivin kaltaisilla lyriikoillaan, että artistit eivät paljoa energiaa pistä sen miettimiseen, mitä joku ulkopuolinen heiltä toivoo tai vaatii. Kappaleessa opetetaan pitämään etäisyyttä motiiveiltaan epäilyttäviin ihmisiin ja sen sijaan rikotaan pankki, eli meininki on erittäin suvereeni.

Ibe julkaisi viimeisimmän levynsä tämän vuoden maaliskuussa. Rumban edellinen päätoimittaja Jukka Hätinen kirjoitti yllätyksenä julkaistusta Vio-albumista näin: ”Kiinnostavimmillaan Ibe on juuri niinä ristiriitaisina hetkinä, kun hän pohdiskelee esimerkiksi suhdettaan päihteisiin tai ei oikein osaa tulkita ihmissuhteen tilaa. Nuoruuden kirkasotsaisuus kuuluu yhä valloittavasti, vaikka kypsymistä onkin tapahtunut.” Voit lukea koko arvion täältä.

X5-biisin musiikkivideo löytyy alta – sen on tehnyt Rasmus Purola.

Lisää luettavaa