Ihan kohta jyrisee – Hellsinki Metal Festival julkisti aikataulunsa

Hellsinki Metal Festival julkisti aikataulunsa.

27.05.2024

Hellsinki Metal Festival järjestetään toista kertaa elokuun 9.-10. päivä Helsingin jäähalillla ja sen lähiympäristössä. Nyt festivaalin päiväkohtaiset aikataulut on julkistettu. Samalla HMF-organisaatiosta kerrotaan, että päälavan kokoa kasvatetaan tänä vuonna runsaasti. Myös Nordiksen sisälavoihin tulee muutoksia:

”Olemme ottaneet jälleen asiakaspalautteen kuuleviin korviimme, ja kasvattaneet sisälavan kapasiteettia. Tänä vuonna osa sivukatsomoista tulee olemaan avoinna yleisölle, ja sen myötä sisällä pidettäviä keikkoja mahtuu katsomaan 5000 ihmistä. Tämän lisäksi sisätilat vanhalla jäähallilla tulevat tuplaantumaan. Nordiksen käytävät ovat täynnä mahdollisuuksia, joita emme vielä viime vuonna hyödyntäneet”, promoottori Toni Törrönen kertoo.

Elokuussa festaritunnelma polkaistaan kunnolla käyntiin jo torstaina 8.8. Hellsinki Metal Festival – Warm-Up Show’n merkeissä, kun Beast In Black tuo täysimittaisen kalustonsa jäähallin lavalle. Illan aukaisee suomalainen folk metal -yhtye Finntroll.

 

Lisää luettavaa