Ikuinen äkäpussi Morrissey pormestariehdokkaaksi Lontoossa? – Harkitsee tarjousta vakavasti

The Smiths -nokkamies Morrissey on NME:n mukaan saanut kutsun asettua pormestariehdokkaaksi Lontoossa. Morrisseyta toivoo ehdokkaaksi eläinten oikeuksia ajava Animal Welfare Party.

Ehdokkuus ei ole pelkästä Morrisseyn suostumuksesta kiinni, vaan artistin True to You -sivustolla julkaistun tiedotteen mukaan hän tarvitsee tuekseen myös vähintään 330 allekirjoituksen adressin. Sivuston mukaan Morrissey ”harkitsee ehdokkuutta erittäin vakavasti.”

Morrissey on toki sopiva valinta Animal Welfare Partylle, sillä intohimoisena vegaanina tunnettu laulaja on vuosien varrella kampanjoinut eläinten oikeuksien puolesta esimerkiksi yhteistyössä PETA-järjestön kanssa. Vuonna 2006 perustettu Animal Welfare Party kampanjoi eläinten, ympäristön ja terveyden puolesta, joten Morrissey sopii heille kuin nyrkki silmään.

AWP:llä on vain noin 14 000 tukijaa, eikä pelkkä ehdokkuus takaa, että Morrisseylla olisi mitään mahdollisuuksia päästä pormestariksi. Olisi kuitenkin hauska nähdä, kuinka tunnetusti suorasanainen kaveri pärjäisi politiikassa. Vihamiehistä hänellä ei ainakaan olisi pulaa.

Lisää luettavaa