Internet ei unohda: Sannin valtavan kohun aiheuttanut video yhä nähtävissä vaikkapa täältä

Sannin kohistu video ei kadonnutkaan kokonaan internetistä. Shokki!

Warner Music Live

Sannin video uuden levyn kappaleeseen Vahinko aiheutti melkoisen kohun viime viikolla. Videolla esiintyy alaikäisiä nuoria laulamassa seksuaalisesti vihjailevia sanoituksia, ja se poistettiin nopeasti YouTubesta.

Tästäkös riemu repesi, ja asiasta kertoivat oman mielipiteensä kaikki aina levy-yhtiömoguli Asko Kallosesta Maija Vilkkumaahan ja lastenpsykiatreista Juho Juntuseen, jonka pilakuva kohuun liittyen astelikin sitten tyylikkäästi suhteellisen, köh, kipeille raiteille – kuvan näet Juho Juntusen Facebook-sivuilta täällä.

Kenties parhaimman yhteenvedon kohusta antoi sisarlehtemme Soundin Saku Schildt, jonka mielipiteen kohuun voit lukea täältä.

Koska internet on internet, video ei tietenkään täydellisesti kadonnut maan päältä, vaan monet YouTube-käyttäjät ovat ladanneet sen verkkoon katsottavaksi.

Tsekkaile video alta, ennen kuin se poistetaan Warnerin toimesta. Sikäli mikäli kun tämäkin poistetaan, niin YouTubesta video löytynee jatkossakin helposti – samaan tapaan kuin käy myös Cheekin vanhalle tuotannolle.