Iso D:n V8 murisee hävyttömän itsevarmasti

Kolmas single Manse-räppäriltä.

Viime kesänä soolouransa Uplaker Paper -biisillä korkannut Iso D jatkaa rauhalliseen tahtiin singlejensä tiputtelua, esitellen meille nyt kolmannen kappaleensa. Kirjoitimme Uplaker Paperista aiemmin täällä, ja lisää viime syksynä ilmestyneestä Hajalle-kappaleesta, jossa vieraili Pajafella, voit lukea täältä.

Eilen julkaistu V8 poikkeaa kahdesta aiemmasta kappaleesta siinä mielessä, että aiemmin tuottajana häärinyttä Slushheria ei tällä kertaa kuulla ollenkaan, vaan biitistä vastaa yksinomaan Rozay, joka yhdessä Slushherin ja GoodJobLarryn kanssa oli mukana edellisen Hajalle-kappaleen tuotannossa.

V8 on reteä ja tinkimätön samalla tavalla kuin edeltäjänsäkin, mutta siinä missä Hajalle oli lupsakan utuinen ja savuisen sfäärinen, kaappaa V8 mukaansa dynaamisemmalla energialla. Henkseleitä paukutellaan ja autolla kaasutellaan sillä tavalla tyylikkään koppavasti, että kyllähän tämäkin tarina on jälleen helppo ostaa. Jos kerran Iso D:ltä onnistuu kupin kaatamisen ja freesin elämäntyylin yhdistely sellaisella sulavuudella kuin kappaleessa kerrotaan, ei vastaavaa itsevarmuutta ole mitään syytä lähteä kyseenalaistamaan.

Ota kappale ja MDA Filmsin tuottama musiikkivideo haltuun alta.

YouTube video

Lisää luettavaa