J. Karjalainen albumilistan ykköseksi – myös Pää kii kiinnostaa

Myös A Star is Born kiinnostaa.

29.10.2018

J. Karjalaisen uusi albumi Sä kuljetat mua nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkeen. Viime viikon ykkönen, Stam1nan Taival tipahti hopealle, ja pronssisijan nappasi uutuuslevynä Pää kiin odotettu kakkosalbumi Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan (lue arvio).

Topkympissä on peräti kuusi uutuusalbumia; Karjalaisen ja Pää kiin lisäksi Amaranthen Helix (4.), Disturbedin Evolution (7.), Ollien Villi sydän (9.) ja Vain elämää – Kausi 9 toinen kattaus (10.).

A Star is Born -elokuva (lue arvio) sai Suomessa ensi-iltansa pari viikkoa soundtrackin ilmestymisen jälkeen ja oli ensi-iltaviikonloppunsa toiseksi katsotuin elokuva. Tämä näkyy reippaana nousuna albumilistalla: Lady Gagan ja Bradley Cooperin laulama soundtrack-albumi nousi listan sijalta 35 sijalle 12.

Singlelistan ykkössijaa neljä viikkoa nimissään pitänyt Lil Peepin ja Xxxtentacionin Falling Down joutui väistymään. Ykkösenä tällä viikolla on Elastisen uusi single Loppuun asti. Ava Maxin kolme viikkoa sitten julkaistu Sweet But Psycho on kiipinyt sijalta 8 sijalle 3 ja löytyy nyt kakkospaikalta.

Muut singlelistan topkympin uutuudet ovat Tippa kappaleellaan Polta se pois (5.) ja tulevan Spider-Man-elokuvan soundtrackiltä löytyvä, Post Malonen ja Swae Leen Sunflower (8.).

Lisää luettavaa