Jonna Tervomaa täytti 50 vuotta – muutenkin aihetta juhlaan

Jonna Tervomaa kiertää Suomea.

11.01.2023

Jonna Tervomaa esiintyy keväällä yleisön edessä pitkästä aikaa kitaravetoisen kokoonpanon kanssa.

Huhtikuussa alkavalla Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -kiertueella juhlitaan tasalukuja ja nostetaan vuosina 1998-2004 julkaistujen albumien hittejä keskiöön.

”Mukana tällä spesiaalilla kevään rundilla on vuosien tauon jälkeen pitkäaikaisin kokooonpanoni, jonka kanssa on sieltä 2000-luvun taitteesta tehty satoja keikkoja. Tällä porukalla on yhdessä hikoiltu satoja tunteja treenikämpällä ja studiossa tätä tunnistettavaa ja ainutlaatuista yhteissoundia luoden. Tulossa on siis ihan kaikin tavoin iloinen ja odotettu jälleennäkeminen”,  Tervomaa kertoo kiertueesta.

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -yhtyeessä soittavat Jussi Jaakonaho (kitarat), Juha Kuoppala (koskettimet), Jonne von Hertzen (basso) ja Juho Viljanen (rummut & perkussiot).

Viime lauantaina 50 vuotta täyttäneellä artistilla on käynnissä juhlavuosien juhlavuosi, sillä syntymäpäivän lisäksi Tervomaan laulunkirjoittajan ura ja aikuisiän debyyttialbumi (Jonna Tervomaa, 1998) täyttää 25 vuotta ja julkista laulajan uraa on kestänyt jo 40 vuotta (Syksyn sävel, 1983).

Tsekkaile kaikki keikkapaikat alta. Lisäyksiäkin pitäisi olla tulossa.

14.4. Lahti, Möysän Musaklubi
15.4. Espoo, Kulttuurikeskus
5.5. Tampere, G Livelab
6.5. Lappeenranta, Nuijamies
17.5. Jyväskylä, Lutakko
19.5. Helsinki, Korjaamo
20.5. Turku, Logomon Teatro

Lisää luettavaa